Baltic Connection

International Theatre Festival

12.–17.11.2019

egen kalender (0)

Tis 12.11. 16:30 & 20:00
Ons 13.11. 16:30 & 20:00

Maneesi, Cirko – Centrumet för nycirkus, Gasverksgatan 1

22 € / 12 €

Köp biljetter!

Språk: engelska

Längd: 90 min

Kate McIntosh:
In Many Hands

In Many Hands dyker in i det taktila och mångsinnliga och bjuder publiken till att testa, röra, lyssna, söka och vädra. Den stiger av scenen – i stället för den publiken till en serie av estetiska och sensoriska situationer och bjuder deltagarna till att experimentera med materialer och möta fysiska fenomen. Om man faktiskt lär sig genom att göra är det i denna föreställning möjligt att sensibilisera sina nerver, finjustera sin uppmärksamhet och anpassa sin nyfikenhet. In Many Hands är ett laboratorium, en upptäcktsresa och en meditation där deltagarna kan ta sin tid med att engagera och undersöka, att följa både sina näsor och sin nyfikenhet.

Kate McIntosh är en Bryssel-baserad konstnär som arbetar med föreställningar, teater, video och installation. Hennes verk koncentrerar sig ofta på uppträdarens och publikens kroppslighet, manipulering av föremål och materialer och förhållanden mellan och med åskådarna. McIntosh är oerhört fascinerad av lekfullhet med publiken, missbruk av föremål, teaterbilder och egenartad humor.

Koncept, regi: Kate McIntosh
På scen: Arantxa Martinez, Josh Rutter
Producent: Sarah Parolin, Linda Sepp

I samarbete med: Cirko – Centrumet för nycirkus

Med stöd av: TelepART Mobility Support

Med: Lucie Schroeder
Ljud: John Avery
Ljus och teknik: Joëlle Reyns
Teknisk regi: Michele Piazzi, Koen De Saeger
Konstnärligt råd: Dries Douibi, Gary Stevens
Studiohjälp: Lucie Schroeder
Teckningar: Daria Gatti
Produktionshjälp: Jana Durnez, Anneliese Ostertag, Mara Kirchberg
Finans: Laura Deschepper, Ingrid Vranken
Producerad av: SPIN
Samproduktion: PACT Zollverein (DE), Parc de la Villette (FR), Kaaitheater (BE), Vooruit Kunstencentrum (BE), BIT Teatergarasjen (NO), Black Box Teater (NO), Schauspiel Leipzig (DE), théâtre Garonne – scène européenne (FR), far° festival des arts vivants (CH), House on Fire Network (EU), and the Open Latitudes Network (EU).

Med stöd av: Vlaamse Overheid, Vlaamse Gemeenschapscommissie, NATIONALES PERFORMANCE NETZ (NPN), Pianofabriek kunstenwerkplaats (BE), Tanzfabrik (DE)

SPIN is structurally supported by BUDA Kunstencentrum for the period 2017–2021

Tack till: Tom Bruwier, Martin Pilz, Andrea Parolin

Bild: Mandy Lyn, Unknown