Baltic Circle

International Theatre Festival

oma kalenteri (0)

Torstai 07.06.

Hope Springs Eternal – usein kysytyt kysymykset

Mikä on Hope Springs Eternal?

Hope Springs Eternal on yhteisöllinen tilataideteos, joka juhlii arjessa piilevää taikaa ja tavanomaisina pidettyjen tilojen erityislaatuisuutta. Se loihtii Sitratorista neljän päivän ajaksi vehreän ja kutsuvan ulkoilmakylpylän, jossa on mahdollista kokea ainutkertainen kylpemisrituaali. Teos syntyy Kannelmäen ja Malminkartanon asukkaiden, alueilla toimivien yhteisöjen, The Brick Boxin sekä Baltic Circle -festivaalin yhteistyönä.

Mitä teoksessa tapahtuu?

Hope Springs Eternal tarjoaa mahdollisuuden kokea kylpemisrituaali, joka keskittää ajatukset veteen kaikkea elollista yhdistävänä elementtinä. Alkumaljana tarjoiltavaa mocktailia seuraa arkiset ajatukset tiehensä huuhteleva suihku sekä läsnäoloharjoituksen lailla toimiva kylpy. Rituaali päättyy lepohetkeen, jonka aikana suuntaudutaan tulevaan uusin voimin.

Aivan kuten oikeassa kylpylässä, Hope Springs Eternalissa on pukukopit, suihkut, pehmoiset pyyhkeet ja kylpytynnyrit, sekä Frantsilan luomuyrttitilan ylelliset vartalotuotteet.

He, jotka eivät halua kylpeä, ovat tervetulleita nauttimaan mukavasta tunnelmasta, saippuakuplista ja musiikista. Showkuoro Aventur esiintyy torilla lauantaina ja sunnuntaina.

Maksaako osallistuminen?

Ei. Hope Springs Eternal on kaikille avoin ja maksuton.

Onko minun käytettävä uimapukua?

Kyllä. Tuothan oman uimapuvun. Pyyhkeet löytyvät kylpylästä. Meillä on myös muutama uima-asu lainattavaksi henkilöille, joilla ei ole omaa uimapukua.

Täytyykö minun varata paikkani ennakkoon?

Ei. Kylpylä vastaanottaa tulijoita aukioloaikoina (to–pe 15–20, la 16–20 ja su 12–17). Osa paikoista on varattavissa ennakkoon verkossa, osoitteessa eventbrite.com.

Onko tapahtumaan ikäraja?

Kylpyrituaaliin osallistumisen suositusikäraja on 10 vuotta. Kaikenikäiset henkilöt ovat tervetulleita paikan päälle tunnelmoimaan ja teosta ihastelemaan.

Entä jos sataa?

Sitten kastutaan. Onneksi meillä on uimapuvut. 🙂

Onko paikalla ruokaa ja juomaa?

Hope Springs Eternalissa tarjoillaan virkistäviä, alkoholittomia vesicocktaileja.  Paikallinen pizzeria myy virallista Hope Springs Eternal -kasvispizzaa sekä virvoitusjuomaa yhteishintaan 10€.

Miten kylpylän puhtaudesta huolehditaan?

Henkilökuntamme huolehtii alueen siisteydestä testaa veden puhtautta säännöllisesti. Aivan kuten uima-altaissa, paljujen vedessä on klooria. Kaikkien on käytävä suihkussa ennen kylpemistä.

Saako kylpylässä valokuvata?

Pyydämme olemaan kuvaamatta paljujen ja suihkujen läheisyydessä.

Haluan osallistua Hope Sprigs Eternaliin. Mitä teen?

Mainiota! Saavu Sitratorille kylpylän aukioloaikoina (to–pe klo 15–20, la klo 16–10, su 12–17) ja ilmoittaudu infotiskillä. Muista ottaa uimapuku mukaan! Voit myös varata paikkasi ennakkoon osoitteessa eventbrite.com.