Baltic Circle

International Theatre Festival

oma kalenteri (0)

Keskiviikko 14.11.

Tutustu festivaalipuodin kirjavalikoimaan!

Festivaaliviikon ajan Cirkolla päivystää myös pieni festivaalipuoti! Valikoimaan kuuluu kirjoja ja lehtiä, joista moni on festivaalin esiintyjien julkaisuja tai ne liittyvät muutoin ohjelmistoon. Tutustu valikoimaan alta!

Tiistai 13.11.

Festivaaliohjelma pähkinänkuoressa

Täältä näet kätevästi koko festivaaliohjelmiston. Päivitämme sivulle myös mahdolliset muutokset ja lipputilanteet.

Perjantai 09.11.

Tutustu festivaaliviikon maksuttomiin menovinkkeihin!

Viikon jokaisena päivänä Baltic Circle tarjoaa myös maksutonta ohjelmaa! Alta löydät kätevästi mm. työpajat, keskustelutilaisuudet ja klubi-illat. Tervetuloa!

Tiistai 06.11.

The almost familiar

Baltic Circlen viestinnän harjoittelija Jannika Lalu kävi Kulosaaressa ja tapasi ihmisiä Thresholds -esityksen takana. Jo aiemmin mediassa näkynyt tutkimusprojekti kumman kokemuksista suomalaisten arjessa saa uuden olomuodon pohjoismaalaisten esitystaiteilijoiden esityksessä. Teos, joka sijoittuu purkuvalmiin kauppakeskuksen tiloihin, kutsuu herkkyyteen ja avoimuuten oudon äärellä. Haastattelu on kirjoitettu englanniksi.

Torstai 01.11.

Baltic Circle etsii taiteellista johtajaa

Etsimme uutta taiteellista johtajaa kuratoimaan festivaalia vuodesta 2020 alkaen. Hakijalta edellytetään laajaa teatterin ja esitystaiteen paikallista ja kansainvälistä tuntemusta. Hakuaika 30.11. asti.

Maanantai 08.10.

Esitteet jaettu!

Baltic Circlen esitteet ovat löytäneet tiensä Helsingin kirjastoihin, kahviloihin ja kulttuuritiloihin. Tarkista lähin jakelupiste alla olevasta listasta ja hae omasi jo tänään. Voit selata esitettä myös sähköisessä muodossa.

Keskiviikko 03.10.

Vapaaehtoishaku on käynnissä!

Baltic Circle etsii vapaaehtoisia festivaaleille!

Maanantai 24.09.

Herkkyyden elintärkeä voima

Kovat ajat vaativat pehmeät otteet. Voimallisinta vastarintaa voi olla hellyys, lempeys ja haavoittuvuuden vaaliminen.

Perjantai 21.09.

Liput ja festivaalipassit nyt kaupan

Baltic Circlen lipunmyynti on käynnistynyt Q-teatterissa ja Tiketissä. Tarjolla on jälleen myös suosittuja festivaalipasseja!

Keskiviikko 19.09.

Baltic Circlen ohjelmisto on julki!

Kansainvälinen teatterifestivaali Baltic Circle järjestetään Helsingissä jälleen 13.–18.11.2018. Festivaalin ohjelmistossa nähdään kotimaisia ensi-iltoja näyttämötaiteen uudistajilta, kansainvälisiä vierailuesityksiä ja osatuotantoja Australiasta, Kanadasta ja Venäjältä, runoutta ja puhuttua sanaa sekä esityksellisiä klubi-iltoja.