Baltic Circle

International Theatre Festival

oma kalenteri (0)

Perjantai 15.06.

Helsinki Art Institutions for Equality

Baltic Circle on yksi helsinkiläisistä taideorganisaatioista, joka on laatinut strategian sukupuolten tasa-arvon, antirasismin ja oikeudenmukaisten työvoimakäytäntöjen toteutumiseksi toiminnassaan.

Torstai 07.06.

Keskiviikko 11.04.

Carnaval Juhlasesonki on esitysteos ja juhlat samassa paketissa

Keväällä 2018 Länsi-Helsingin Kaarelassa järjestetään sarja juhlia, joista muodostuu sosiaalinen esitysteos nimeltä Carnaval Juhlasesonki. Teos tuo juhlijat yhteen uudistumisen, kiitollisuuden ja uudistumisen teemojen sekä vannetanssin äärelle.

08.04.

Hope Springs Eternal – elämänvoimaa kasvattava kylpemisrituaali

Kannelmäen Sitratori kokee kesäkuussa muodonmuutoksen kun brittiläisen The Brick Box -taiteilijakollektiivin teos Hope Springs Eternal muuttaa aukion vehreäksi ja kutsuvaksi kylpyläalueeksi.

Tiistai 06.03.

Etsimme harjoittelijoita syksylle 2018!

Baltic Circle -festivaali etsii harjoittelijoita // Baltic Circle Festival is calling for interns Kansainvälinen Baltic Circle -teatterifestivaali järjestetään Helsingissä 13.–17.11.2018. Ohjelmassa on jälleen kansainvälisiä tuotantoja, kotimaisia ensi-iltoja, seminaareja ja keskusteluja, festivaalipäivät kruunaavia klubi-iltoja ja rentoa tunnelmaa. Etsimme nyt joukkoomme viestinnän ja tuotannon harjoittelijoita syksylle 2018. Tarjoamme näköalapaikan eurooppalaiseen nykyteatteriin ja sen toimijoihin sekä festivaalin arkeen ja juhlaan. Edellytämme harjoittelijoilta sujuvaa englannin kielen taitoa, hyviä sosiaalisia taitoja, luontevaa tekstin tuottoa ja kiinnostusta nykyteatteriin ja -taiteisiin. Viestintäharjoittelijoilta edellytetään myös sujuvaa suomen kielen taitoa. Työtehtäviä on osin mahdollista suorittaa myös etänä. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Töölössä. Harjoittelujaksojen pituus on 2-3 kuukautta. Maksamme jaksolta yhden […]

Tiistai 23.01.

Kaarelan asukas: tule järjestämään juhlat kanssamme!

Keväällä 2018 Kaarelassa järjestetään kahden viikon mittainen sarja juhlia, joista muodostuu sosiaalinen esitysteos nimeltä Carnaval Juhlasesonki. Haemme nyt Kaarelan alueella asuvia henkilöitä, jotka haluaisivat järjestää ainutkertaiset juhlat yhdessä koreografi ja esitystaiteilija Maija Hirvasen ja hänen työryhmänsä kanssa.

Keskiviikko 20.12.

Kiitos kuluneesta vuodesta!

Kiitos kuluneesta vuodesta taiteilijoille, kumppaneille, rahoittajille, työntekijöille, talkoolaisille ja yleisölle! Olemme lomalla 8.1.2018 saakka. Tammi- ja helmikuussa luvassa paljastuksia tulevasta kevätkaudesta! Rauhaisaa joulunaikaa ja iloa ja onnea tulevaan vuoteen!    

Lauantai 11.11.

Festivaaliviikon maksuttomat menovinkit

Baltic Circle tarjoaa jokaiselle festivaalipäivälle maksuttomia tapahtumia. Täältä näet ne kätevästi!

Keskiviikko 08.11.

Intimate delight and sensitivity

Muutama viikko sitten Baltic Circlen viestintäharjoittelija Essi Brunberg tapasi kaksikon Sleeping Beauty -teoksen takana. Keskustelun pohjalta syntyneessä artikkelissa Julius Elo ja Xana kertovat kokemuksistaan, ajatuksistaan ja tunteistaan liittyen esitykseen ja sen teemoihin. Haastattelu on kirjoitettu englanniksi.

Maanantai 06.11.

Festivaaliohjelma pähkinänkuoressa

Täältä näet kätevästi koko festivaaliohjelmiston. Päivitämme sivulle myös mahdolliset muutokset ja lipputilanteet.