Baltic Circle

International Theatre Festival

oma kalenteri (0)

28.04.

Tutkivia käsiä ja murisevia mahoja

Kate McIntosh ja Rabih Mroué palaavat Baltic Circle -festivaalille

Perjantai 15.02.

Baltic Circle -festivaali ehdolla Vuoden Teatteriksi 2019

Suomen Teatterit ry on valinnut Baltic Circle- ja ANTI Contemporary Art -festivaalit Vuoden Teatteri 2019 -finalisteiksi. Palkinnon voittajan valitsee kansanedustaja Outi Alanko-Kahiluoto ja se jaetaan Thalia-juhlassa 11.3.2019.

Maanantai 04.02.

Baltic Circle -festivaalin taiteelliseksi johtajaksi Hanna Parry

Q-teatteri ry:n hallitus on valinnut Baltic Circle -festivaalin taiteelliseksi johtajaksi Hanna Parryn vuodesta 2020 alkaen. Hän on toiminut laajasti esittävän taiteen kentällä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin ohjelmasuunnittelun ja esitystuotannon parissa.

Keskiviikko 14.11.

Tutustu festivaalipuodin kirjavalikoimaan!

Festivaaliviikon ajan Cirkolla päivystää myös pieni festivaalipuoti! Valikoimaan kuuluu kirjoja ja lehtiä, joista moni on festivaalin esiintyjien julkaisuja tai ne liittyvät muutoin ohjelmistoon. Tutustu valikoimaan alta!

Tiistai 13.11.

Festivaaliohjelma pähkinänkuoressa

Täältä näet kätevästi koko festivaaliohjelmiston. Päivitämme sivulle myös mahdolliset muutokset ja lipputilanteet.

Perjantai 09.11.

Tutustu festivaaliviikon maksuttomiin menovinkkeihin!

Viikon jokaisena päivänä Baltic Circle tarjoaa myös maksutonta ohjelmaa! Alta löydät kätevästi mm. työpajat, keskustelutilaisuudet ja klubi-illat. Tervetuloa!

Tiistai 06.11.

The almost familiar

Baltic Circlen viestinnän harjoittelija Jannika Lalu kävi Kulosaaressa ja tapasi ihmisiä Thresholds -esityksen takana. Jo aiemmin mediassa näkynyt tutkimusprojekti kumman kokemuksista suomalaisten arjessa saa uuden olomuodon pohjoismaalaisten esitystaiteilijoiden esityksessä. Teos, joka sijoittuu purkuvalmiin kauppakeskuksen tiloihin, kutsuu herkkyyteen ja avoimuuten oudon äärellä. Haastattelu on kirjoitettu englanniksi.

Torstai 01.11.

Baltic Circle etsii taiteellista johtajaa

Etsimme uutta taiteellista johtajaa kuratoimaan festivaalia vuodesta 2020 alkaen. Hakijalta edellytetään laajaa teatterin ja esitystaiteen paikallista ja kansainvälistä tuntemusta. Hakuaika 30.11. asti.

Maanantai 08.10.

Esitteet jaettu!

Baltic Circlen esitteet ovat löytäneet tiensä Helsingin kirjastoihin, kahviloihin ja kulttuuritiloihin. Tarkista lähin jakelupiste alla olevasta listasta ja hae omasi jo tänään. Voit selata esitettä myös sähköisessä muodossa.

Keskiviikko 03.10.

Vapaaehtoishaku on käynnissä!

Baltic Circle etsii vapaaehtoisia festivaaleille!