Baltic Connection

International Theatre Festival

12.–17.11.2019

oma kalenteri (0)

Perjantai 29.11.

Kehä IIII -iltamat

Tiistaina 10.12. järjestettävissä iltamissa kokoonnutaan keskustelemaan Kehä IIII -julkaisun artikkeleista ja niihin liittyvistä esityksistä ja tapahtumista Baltic Circle -festivaalilla sekä taiteen ja median rooleista tiedonvälityksessä.

Kehä IIII on Baltic Circle -teatterifestivaalin kustantama ja Tero Kartastenpään päätoimittama uusi, maksuton verkkojulkaisu, joka keskittyy pitkiin juttuihin. Sen neljä artikkelia julkaistiin loka–marraskuussa 2019. Tero Kartastenpään kirjoittama Me muunsuomalaiset käsittelee sukupuolta, Ilkka Kariston Seuraavana Jäämeri kulkee Rovaniemeltä Kirkenesiin ja haastattelee mm. poroyrittäjiä ja saamelaisvaikuttajia Jäämeren ratahankkeesta. Aurora Rämön Suuri dumppaus on reportaasi Suomen suurimmasta ympäristörikoksesta ja Tuija Siltamäen Kristallin kirkas tulevaisuus kysyy neljältä ennustajalta ja asiantuntijalta tulevaisuudesta. Juttujen aiheet ovat peräisin Baltic Circle -festivaalin esitysten ja tapahtumien teemoista, mutta julkaisu on linjaltaan omaääninen ja itsenäinen.

Tiistaina 10.12. klo 17–20 järjestettävissä iltamissa kokoonnutaan keskustelemaan julkaisun neljästä jutusta ja niihin liittyvistä esityksistä ja tapahtumista Baltic Circle -festivaalilla sekä taiteen ja median rooleista tiedonvälityksessä. Mukana keskustelemassa ovat toimittajat Tero Kartastenpää ja Tuija Siltamäki, taiteilijat Emilia Kokko ja Olga Palo sekä Baltic Circle -festivaalin taiteellinen johtaja Satu Herrala.

Kehä IIII:n artikkelit ovat luettavissa verkossa, osoitteessa kehäneljä.fi. Julkaisun art directorina toimii Viivi Prokofjev, ja juttujen liikkuvat kansikuvat ovat ottaneet neljä valokuvataiteilijaa: Juuso Noronkoski, Anne Yli-Ikkelä, Tanja Koljonen ja Mikko Rikala.

Iltamiin on vapaa pääsy – lämpimästi tervetuloa!

Kehä IIII -iltamat
tiistaina 10.12. klo 17–20

Puoli-Q -teatteri, Tunturikatu 16, Helsinki

Kehä IIII toteutetaan Suomen Kulttuurirahaston myöntämällä rahoituksella.

kehäneljä.fi