Baltic Circle

International Theatre Festival

oma kalenteri (0)

Angela Goh:
Desert Body Creep

Pe 16.11. klo 20:00

Solmu, Cirko – Uuden sirkuksen keskus, Kaasutehtaankatu 1 (rakennus 8)

20 € /12 €
Kesto: 45 min

Desert Body Creep on muodonmuutoksen puolesta liputtava fantasia lahoamisesta, lähempänä zombieta kuin feenikslintua. Popkappale muuttuu korvamadoksi, joka kaivautuu ihohuokosten läpi avaten mustia aukkoja, juoniaukkoja ja madonreikiä. Upotessaan hitaasti maanalaiseen sohjoon se ei piittaa uudelleensyntymästä mutta riemuitsee kuolemattomuudesta. Asiat, joiden pitäisi ryömiä, ovat oppineet kävelemään, ja pian ne tanssivat.

Desert Body Creep on elämän ja kuoleman kiertokulku – eeppinen kuin Dyyni mutta viinikumitoukan mittakaavassa. Tyyliltään surffi-western, kauhusöpöily tai ehkä post-internet-ajan Lovecraft, se sijoittuu jonnekin puoleenväliin ei-mitään paluumatkallaan kaikkialta. Pelko ja hirviömäisyys määrittyvät uudestaan Desert Body Creepin uuden ajan filosofiassa joka nojautuu herkkään, hellään nihilismiin.

Angela Goh on Sydneyssä asuva tanssija-koreografi. Hän työskentelee tanssin parissa teattereissa, gallerioissa sekä telepaattisissa tiloissa. Hänen työnsä käsittelee usein feminiinisyyden kielikuvia ja yliluonnollisia asioita, sekä tanssia niin muotona kuin voimanakin. Angelan teoksia on esitetty pitkin Australiaa, Eurooppaa ja Kaakkois-Aasiaa. Hänen teoksensa Uncanny Valley Girl sekä Desert Body Creep saavat Euroopan kantaesityksensä nyt Baltic Circle -festivaalilla.

Koreografia, esiintyjä: Angela Goh
Live-äänet: Matt Cornell
Tuottaja: Alison Halit

Alkuperäinen tilaus: Next Wave’s Kickstart program Next Wave -festivaalille 2016
Tukijat: Create NSW
Yhteistyössä: Cirko – Uuden sirkuksen keskus

Osta liput Tiketistä!

www.angela-goh.com