Baltic Circle

International Theatre Festival

oma kalenteri (0)
< Takaisin

Post-MJ Era Institute Of Consciousness:
AFTERLIFE

Ke 15.11. 18:00
To 16.11. 18:00

Teater Viirus
Välimerenkatu 14

17 / 12 €
Kesto ~3 h

AFTERLIFE on simulaatio Michael Jacksonin jälkielämästä suurten pop-kuolemien aikakaudella; uskalias ja hallusinatorinen kokoontuminen, joka mahdollistaa yleisölle tutkimusmatkan Jacksonin kuolemanjälkeiseen tietoisuuteen.

AFTERLIFE on viilto multiversumissa. Se tarjoaa ainutkertaisen tilaisuuden astua rinnakkaiseen aika-avaruuteen ja kohdata Jacksonin henki silmästä silmään.

AFTERLIFE kurkottaa tuonpuoleiseen, jotta tuntisimme hetkellisesti minkälaista on olla ristiriitaisen pop-tähden pään sisällä ja kuinka kaunista on vapautua minuudesta.

Post-MJ Era Institute Of Consciousness on 80- ja 90-lukujen pop-kulttuurin äärellä kasvaneista yksilöistä koostuva esitystaideryhmä ja tutkimuslaitos. Instituutin päätehtävä on jäsentää spektaakkelin vaikutusten historiaa Michael Jacksonin luoman myyttisen pohjamaaston kautta.

Instituutin aikaisempia teoksia ovat olleet Jacksonin elämäntyötä ja supertähteyden olemusta käsitellyt Neverland (URB 15) seka Jacksonin kuoleman vaikutuksia ihmiskuntaan peilannut, klubin ja hautajaisperinteiden muotoja sekoittanut Ruumiinvalvojaiset (Baltic Circle 2015). AFTERLIFE on Post-MJ -aikakautta käsittelevän trilogian päätösosa.

Post-MJ Era Institute Of Consciousness:
Michael-Jan Havia, Ilpo Heikkinen, Corinna Helenelund, Anne Hiekkaranta, Ossi Koskelainen, Ilmari Paananen, Liisa Pesonen, Tino Singh, Diana Tenkorang, Emmi Venna

Koneen Säätiön tukema

Yhteistyössä Teater Viirus

Afterlife Afterparty Viiruksen baarissa keskiviikkona 15.11. esityksen jälkeen, noin klo 21! Ohjelmassa Linda Lazarovin ja Sansibarin DJ-setti. Vapaa pääsy! K-18