Baltic Circle

International Theatre Festival 15.-20.11.2016

oma kalenteri (0)
< Takaisin

Philipp Gehmacher:
Materiality, Objects and the Moving Body (workshop)

KE 16.11. 10:00–14:00
TO 17.11. 10:00–14:00

Sinne, Iso Roobertinkatu 16

Osallistumismaksu: 65 €
Kesto: 2 tapaamiskertaa / 8 tuntia
Kieli: englanti

Ilmoittautuminen 1.11. mennessä.
Ilmoittaudu kurssille: www.zodiak.fi

Philipp Gehmacher kutsuu osallistujat tarkastelemaan materiaalisuutta suhteessa kehoon, liikkeeseen ja fyysisyyteen. Kurssilla tutkitaan esiintyjän subjektin, materiaalien, objektien ja niiden sisäisen autonomian välisiä suhteita. Tärkeässä osassa työskentelyä ovat myös gallerioissa tai teattereissa esitettäviin teoksiin liittyvät kysymykset.

Kurssi on suunnattu nykytaiteen, tanssin ja esitystaiteen ammattilaisille ja ammattiopiskelijoille. Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Ota ensimmäiselle kurssikerralle mukaan kuitti maksetusta kurssimaksusta. Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Lisätiedot ja tiedustelut: Inari Pesonen, inari.pesonen@zodiak.fi tai 050 412 7116 (arkisin klo 11–16).

Philipp Gehmacher asuu Wienissä ja työskentelee kansainvälisesti. Hän on koreografi ja tanssija, minkä lisäksi hän opiskelee Wienissä University of Applied Arts -yliopistossa veistos- ja tilataidetta. Hänen eleisiin, tilaan ja kosketukseen liittyviä teoksiaan on nähty lukuisilla festivaaleilla ja teattereissa ympäri maailmaa. Gehmacher on työskennellyt eri taidemuotojen välillä, tärkeimpänä yhteistyökumppaninaan koreografi Meg Stuart. Hän on kuratoinut walk+talk -luentoesityssarjaa vuodesta 2008. Tällä hetkellä hän keskittyy työssään esineisiin ja veistoksiin. Gehmacherille on myönnetty arvostettu Jerwood Choreography Award -palkinto sekä Itävallan valtion tanssin edistämispalkinto.

Yhteistyössä: Zodiak – Uuden tanssin keskus