Baltic Circle

International Theatre Festival 15.-20.11.2016

oma kalenteri (0)
< Takaisin

Milja Ahon, Anna-Mari Karvosen, Anna Mustosen & Emmi Vennan teos

TO 17.11. 14:00
PE 18.11. 18:00
SU 20.11. 15:00

Brage, Kasarmikatu 28

15 € / 12 € / 10 €

Kesto: ~60 min
Kieli: suomi, englanninkieliset käännökset

Lisää kalenteriin

Lähdemme liikkeelle ja kävelemme, kunnes tuntuu siltä, että täytyy pysähtyä. Olemme eri puolilla tilaa. Siirrämme painon oikealle jalalle, ja vasemmalle. Oikealle, vasemmalle, oikealle, vasemmalle. Tämä liike tarttuu vähitellen meistä jokaiseen. Osa liikkuu jo nyt, toiset huomaavat vasta myöhemmin liikkuvansa.

Esityksen puhe luo ainutkertaisen tanssin siitä mitä on ja mitä voisi olla. Se ottaa uupumuksen, ei-tietämisen ja tekemättä jättämisen osaksi itseään. Jokainen tilassa tapahtuva liike ja valinta tulevat osaksi koreografiaa; tämän esityksen katsominen on tanssi itsessään.

“Teos koostuu ikään kuin mielen sisäisistä monologeista, joissa ei tapahdu erityistä henkilöitymistä, ei hahmotu muotoa, eikä tarinaa. Esitystapahtumassa luodaan sen sijaan kiehtovasti puhutun sanallisen ilmaisun kokonaisvaltaista yhteyttä materiaalisen, aistimellisen, ruumiillisen, mielen ja ajattelun yhteiseen syvänteeseen.” – Mia Hannula, Turun Sanomat 30.4.2016

Milja Aho, Anna-Mari Karvonen, Anna Mustonen ja Emmi Venna ovat helsinkiläisiä taiteilijoita, jotka työskentelevät tilan, dramaturgian ja koreografian parissa. Tätä esitystä on tehty kirjastossa, kotona, kulttuurikeskuksessa, metsässä, kappelissa, tanssisalissa ja kivilinnassa Ranskan maaseudulla. Esitys sai ensi-iltansa nykytaidetila Kutomolla Turussa 28.04.2016.

Koreografia ja esitys: Milja Aho, Anna-Mari Karvonen, Anna Mustonen, Emmi Venna
Yhteistuotanto: Baltic Circle, Ehkä-production
Tukijat: Alfred Kordelinin säätiö, Koneen Säätiö, Château de Monthelon (residenssi)