Baltic Circle

International Theatre Festival

oma kalenteri (0)
< Takaisin

Last Yearz Interesting Negro / Jamila Johnson-Small:
i ride in colour and soft focus, no longer anywhere

La 18.11. 18.00

Kanneltalo, Klaneettitie 5

17 / 12 €
Huom! Esityksen liput Lippupisteestä.

Kesto: 90 min.

Lisää kalenteriin

keho oraakkelina, transsina, rytmisenä rajapintana, tunnelmana, maisemana, joka myötäilee tämänhetkistä mielentilaani. tanssi, jossa kaikuvat jokainen asia ja ihminen, jonka olen kohdannut, nähnyt, kuullut, tuntenut; jonka vieressä olen ollut, ja joka ajan myötä on tullut osaksi minua samalla, kun yritän tunnistaa oman ääneni. ja sitten katsoa, kestänkö sen. mikään ei koskaan oikeasti katoa.

koreografia, jossa tiheys on tärkeämpää kuin eteneminen, melu tärkeämpää kuin hiljaisuus, nykyhetki tärkeämpää kuin mennyt, ja nautinto tärkeämpää kuin oikein tekeminen.

meditaatio osmoosista ja sisäistämisestä. mustuuden ja queeriyden tuomat velvollisuudet. paine ottaa tilaa. tunne siitä että on toisten ihmisten fantasioiden omima – ja pelko siitä että omani olisivat liian tylyjä.

Last Yearz Interesting Negro alias Jamila Johnson-Small tanssii ja työskentelee luodakseen tiloja (lavalla, kulmissa, näytöillä, huoneissa, kehoissa) vailla selkeää suuntaa tai aikomuksia, haluamatta olla hyödyllinen muutoin kuin viittoakseen kohti hajautettua valtaa sekä ei-hierarkkisia rakenteita. Hän on kiinnostunut pinnoista, rakenteista sekä asioiden välisistä tiloista ja jännitteistä.

Esityksen jälkeen lontoolainen kuraattori Adelaide Bannerman vetää yleisökeskustelun, jonne kaikki katsojat ovat lämpimästi tervetulleita!

Konsepti, koreografia, ohjaus, esitys: Last Yearz Interesting Negro / Jamila Johnson-Small
Äänisuunnittelu ja tekninen suunnittelu: Josh Anio Grigg
Valosuunnittelu: Jackie Shemesh
Musiikki: Phoebe Collings-James, Josh Anio Grigg, Junior XL, Nkisi, Shelley Parker
Video: David Panos
Veistos: Joey Addison

i ride in colour and soft focus, no longer anywhere on Fierce Festivalin ja the Marlborough’n tilausteos, jota tukee Arts Council England Grants for the Arts.

Yhteistyössä: Kanneltalo ja Ehkä-tuotanto / XS-festivaali

(Kuva: Katarzyna Perlak, Carlos Jimenez)