Baltic Circle

International Theatre Festival

oma kalenteri (0)
< Takaisin

Festival Club

Ti 14.11. 21:30–
To 16.11. 20:00–
Pe 17.11. 21:30–
La 18.11. 22:00–

Cirko – Uuden Sirkuksen keskus, Kaasutehtaankatu 1 (rakennus 8)

Vapaa pääsy

Baltic Circlen ja What the Cirk? -festivaalin yhteisellä klubilla groovaillaan ja viihdytään lämpimissä tunnelmissa. Luvassa on livemusiikkia sirkus-, nykytanssi- ja drag-höystein, tanssilattialle houkuttelevia DJ-settejä sekä runsain mitoin yllätysohjelmaa. Klubilla päivystää myös Sleeping Beauty

Klubilla esiintyvät muun muassa Serot (Helsinki), Anni Koskinen & Onni Hämäläinen (Helsinki), Silvia Calderoni (Rooma), Mr. Playbackboy (Tammisaari), Hildá Länsman (Utsjoki) ja Tuomas Norvio (Helsinki). Silmäniloa tarjoavat Vixen VJ:n livevisuaalit ja klippikirjaston aarteet.

Cirkon Maneesissa sykkivä festivaaliklubi on kohtaamispaikka, joka kutsuu viihtymään festivaalipäivän päätteeksi. Klubin raikkaasta virvoketarjonnasta vastaa Stadin Panimo.

Avoinna yömyöhään saakka. Ilmainen sisäänpääsy. K-18.

Tule ja rakastu!

Ti 14.11. 21:30–
What the Cirk? Club

What the Cirk? Club on energinen yhdistelmä elektronista musiikkia, ilma-akrobatiaa ja nykytanssia.

Rohkeasta genrerajoja ylittävästä ilmaisustaan tunnettu Serot yhdistää bändisoittoa ja DJ-kulttuurin piirteitä hypnoottisella, tanssittavalla sykkeellä. Lavalla soivat harmoniassa niin rumpusetti, loopperit, synat, samplerit, rumpukoneet kuin kitarakin. Yhdessä Serotin kanssa klubilla fiilistelevät tanssitaiteilija Anni Koskinen sekä köysiakrobatiaan erikoistunut sirkustaitelija Onni Hämäläinen. Tule juhlistamaan yhdessä vuoden 2017 festivaalin aloitusta!

Klubin livevisuaalit loihtii kymmenettä taiteilijajuhlavuottaan viettävä visualistiduo Vixen VJ alias mediataiteilija Paula Lehtonen ja valosuunnittelija Jenni Pystynen. Livevisuaalien lisäksi klubilla nähdään vuosien varrella syntyneitä klippikirjaston aarteita, joita on myös julkaistu instagramissa. Klubimaailman ulkopuolella Vixen VJ:n töitä voi nähdä gallerioissa ja gaalailloissa, nykytanssi- ja teatteriesityksissä sekä Raaseporin linnan julkisivussa.

Illan järjestää What the Cirk? -festivaali.

Kuva:  © ekopics

T0 16.11. 20:00–
VALKOISUUS NÄYTTEILLÄ, Helsingin maailmannäyttely 2017

VALKOISUUS NÄYTTEILLÄ on Teatterikorkeakoulun opiskelijoiden kuratoima, maailmannäyttelyn muotoon rakennettu klubi, joka kutsuu festivaaliyleisön tarkastelemaan valkoista etuoikeutta.

Bileet, nyt on kiusallista!

Tekijäesittely: Tekijät ovat valkoisia.

Kuva: © Sofia Palillo

Be / Pe 17.11. 21:30
Vuosttaš álbmogat -klubba
Ensimmäiset kansat -klubi

Baltic Circlen perjantai-illan klubilla voimansa yhdistävät utsjokelainen joikutaiteilija Hildá Länsman ja helsinkiläinen muusikko ja äänisuunnittelija Tuomas Norvio.

Improvisaatioon perustuvissa äänimaisemissa, kaikujen ja rytmien muodostamissa välitiloissa kohtaavat Hildán eteerisenä, sirisevänä, örisevänä ja kuulaana soiva ääni sekä Norvion tiheä elektroniikka sämpläyksineen.

#yhteiskunnallistaliiketta #socialmovement

Leat dorjon / Tukija: Koneen Säätiö
Ovttasbarggus / Yhteistyössä: Cirko – Uuden sirkuksen keskus

La 18.11. 22:00
Love Me in November Club

I’m not a DJ

Silvia Calderoni on esiintyvä taiteilija ja DJ, jonka ovat muovanneet taide- ja teatterimaailman underground-virtaukset. Calderonin DJ-keikoilla taiteilijan keho ja musiikki sulautuvat yhdeksi energiapurkaukseksi – ennakoimattomaksi yhdistelmäksi elektropunkia, kasaria, new wavea ja trashia.

Mr. Playbackboy: Poliittinen puhe nro 1.

Poliittinen puhe tässä ajassa, paikassa, tahdinosilla ja tahdittomasti ääniä lainaten; drag-esitys, jonka tekemiseen osallistuvat myös tasavallan presidentti, pääskynen sekä monet muut. Laura Murtomaa on esitystaiteilija ja muusikko, jota kiinnostaa rajat, niiden liikkeet sekä vapaus, sillä “Kukaan ei ole vapaa ennen kuin kaikki ovat vapaita.” –Fannie Lou Hamer

#yhteiskunnallistaliiketta #socialmovement

Yhteiskunnallista Liikettä on taiteellisen aktivismin alusta joka kutsuu yhteen esityksiä ja tapahtumia 6.11.–6.12.2017. Se juhlii moninaisuutta sekä etsii ja luo tiloja olla yhteydessä. Lisätietoja: laura.murtomaa@gmail.com

Vixen VJ

Vixen on visualistiduo, joka viettää kymmenettä taiteilijajuhlavuottaan 2017. Suomi 100, Vixen 10! Vixeneitä ovat mediataiteilija Paula Lehtonen ja valosuunnittelija Jenni Pystynen. Klubimaailman ulkopuolella heidän töitään voi nähdä gallerioissa ja gaalailloissa, nykytanssi- ja teatteriesityksissä sekä Raaseporin linnan julkisivussa. Baltic Circlen klubilla nähdään livevisuaalien lisäksi 10 vuoden aikana syntyneitä klippikirjaston aarteita, joita on julkaistu myös instagramissa.

Kuva: ©  Ilenia Caleo