Baltic Circle

International Theatre Festival

oma kalenteri (0)
< Takaisin

The Brick Box:
Hope Springs Eternal

7.–10.6.2018

Sitratori, Kannelmäki

Vapaa pääsy

Yhteisöllinen tilataideteos Hope Springs Eternal juhlii arjessa piilevää taikaa ja tavanomaisina pidettyjen tilojen erityislaatuisuutta. Se loihtii Kannelmäen Sitratorista neljän päivän ajaksi vehreän ja kutsuvan ulkoilmakylpylän, jossa on mahdollista kokea ainutkertainen kylpemisrituaali.

Hope Springs Eternal tuo Sitratorille kylpytynnyreitä, kuplia, musiikkia ja ennen kaikkea iloa. Teoksen ja sen toteutusprosessin tärkein tavoite on kohdata jokainen mukanaolija yksilönä sekä kasvattaa elämänvoimaa, toivoa ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Nelipäiväinen teos syntyy Kannelmäen ja Malminkartanon asukkaiden, alueilla toimivien yhteisöjen, The Brick Boxin sekä Baltic Circle -festivaalin yhteistyönä.

Bradfordissa, West Yorkshiressa toimiva The Brick Box on yhteisöllisiin teoksiin erikoistunut taiteilijakollektiivi, joka kutsuu ihmisiä jakamaan luovia kokemuksia ja katsomaan toisin. The Brick Boxin monialainen työryhmä koostuu koreografeista, muusikoista, muotoilijoista, mielenterveyden ammattilaisista, urbanisteista, journalisteista, insinööreistä ja installaatiotaiteilijoista. Sen toiminnan keskiössä on yhdessä tekeminen ja oppiminen.

Hope Springs Eternalin suunnitteluun ja toteutukseen osallistuu henkilöitä muun muassa Kannelmäen D-asemalta, Rukkilan asumisyhteisöstä sekä Jennyn Olohuoneesta. Sen tuottaa Baltic Circle -festivaali yhteistyössä Kanneltalon kanssa. Teos toteutetaan Urban Heat -hankkeen puitteissa, jota rahoittaa Euroopan Unionin Luova Eurooppa -ohjelma.

Kuvitus: Jenni Salminen