Baltic Circle

International Theatre Festival

oma kalenteri (0)

Tiistai 14.02.

Baltic Circle etsii viestintäpäällikköä!

Baltic Circle on kansainvälinen teatterifestivaali, jonka ytimessä on kysymys siitä, mitä teatteri voisi olla tässä ajassa. Se on uuden esitystaiteen näyttämö, joka levittäytyy ympäri kaupunkia, haastaa keskustelemaan ja tuo ihmisiä yhteen taiteen äärelle.

Festivaali järjestetään vuosittain marraskuussa Helsingissä, ja sen ohjelmisto koostuu kansainvälisistä vierailuesityksistä, paikallisista ensi-illoista, luennoista, keskusteluista, työpajoista ja klubeista. Baltic Circlen taustaorganisaatio on Q-teatteri ry.

Etsimme luovaa, yhteistyökykyistä ja festivaalihenkistä tekijää kehittämään Baltic Circlen viestintää. Meille on tärkeää yhdessä tekeminen, uteliaisuus, luottamus ja läpinäkyvyys.  Viestintäpäällikkö vastaa festivaalin viestinnän ja markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta yhteistyössä toiminnanjohtajan ja taiteellisen johtajan kanssa. Työtehtäviin kuuluu mm. festivaaliesitteen ja verkkosivujen toimittaminen, viestintäbudjetin laatiminen ja seuranta, yhteydenpito kumppaneiden ja palveluntarjoajien kanssa, viestintätiimin työnjohtajana toimiminen, mediasuhteet sekä lipunmyynnin koordinointi.

Edellytämme viestintäpäälliköltä kiinnostusta teatteriin, nykytaiteisiin ja festivaalikenttään; erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, intohimoa kirjoittamiseen, halua kehittää festivaalia sekä vähintään 2 vuoden työkokemusta viestintä- ja/tai markkinointitehtävistä. Eduksi luemme esitystaiteen ja teatterin tuntemuksen, ruotsin kielen taidon sekä kokemuksen tiiminvetäjänä toimimisesta. Olennaista on halu oppia, kokeilla ja kehittää omaa osaamista.

Viestintäpäällikön vuosittainen kokonaistyöaika on viisi kuukautta, joista yksi ajoittuu osa-aikaisesti maalis-kesäkuulle ja neljä kuukautta kokoaikaisesti elo-marraskuulle. Työsuhde on vuosittain määräaikainen. Kevään tarkka aikataulu on sovittavissa joustavasti.  Toimistomme sijaitsee Helsingin Töölössä Tunturikadulla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sunnuntaihin 26.2.2017 mennessä sähköpostitse otsikolla “Viestintäpäällikkö” osoitteeseen hanna(at)balticcircle.fi.

Lisätiedot: Toiminnanjohtaja Hanna Nyman, puh. 040 761 6834 ja sähköposti hanna(at)balticcircle.fi, sekä www.balticcircle.fi.